Traian Băsescu cere demisia lui Titus Corlăţean: A dezinformat

| 08 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Traian Băsescu susţine că se impune demiterea "imediată" a ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, pe motiv că acesta a dezinformat, întrucât a dorit să îi împiedice pe românii din străinătate să îşi exercite dreptul constituţional de a vota.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale transmis sâmbătă AGERPRES, şeful statului a luat notă de poziţia Biroului Electoral Central cu privire la posibilitatea ca Ministerul Afacerilor Externe să mărească numărul secţiilor de votare din străinătate, astfel încât să permită tuturor cetăţenilor români din afara graniţelor să-şi poată exercita dreptul constituţional de a vota.

Titus Corlăţean: Va creşte numărul de cabine şi ştampile

Traian Băsescu afirmă că Titus Corlăţean a dezinformat atunci când a afirmat că nu poate mări numărul secţiilor de votare din străinătate.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu a luat notă de dezinformarea pe care ministrul Afacerilor Externe, domnul Titus Corlăţean, a lansat-o în spaţiul public prin declaraţia de presă de vineri, 7 noiembrie a.c., în care a afirmat că legal nu poate mări numărul de secţii de votare din străinătate, deşi BEC a dat o astfel de aprobare prin Hotărârea nr. 4H/4.11.2014 publicată ca atare în Monitorul Oficial", se arată în comunicatul citat.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. MAE, prima reacţie la incidentele din străinătate: "Este regretabil"

Preşedintele Băsescu consideră necesară luarea măsurilor care se impun pentru ca toţi românii aflaţi în străinătate să poată vota.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Am votat la Boston ; excelenta organizare a BEC-uli cu institutiile subordonate in desfasurarea turului I . Este o intelepciune straveche romaneasca;Hotul striga hotii" .
08 noi, 2014
baseala
hai ca mai vorbesti cateva zile bagabont imputit si pe urma mergi la Jilava sa scapi sapunul pe jos! Si sa nu fie amnisitie sa ti-o bage toti pana la plasele pe toate partile! Si lu buata aia de fie-ta care a incasat 4 ani 25 de mii de euroi pe luna la parlamentul european cu voturi adunate de javrele pdl care sa te urmeze la parnaie cel putin 25 de ani! Huuuuuuuuooooooo!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ