Ilie Sârbu: Singurul preşedinte care îl susţine pe Iohannis este Traian Băsescu

| 08 noi, 2014

Senatorul PSD Ilie Sârbu consideră că adevăraţii oameni de dreapta sunt alături de Victor Ponta şi dă exemplul lui Emil Constantinescu, „primul preşedinte de dreapta pe care l-a avut România” şi afirmă că singurul preşedinte care îl susţine pe Klaus Iohannis este Traian Băsescu.

„Cuvintele de apreciere ale domnului Emil Constantinescu la adresa lui Victor Ponta sau sprijinul venit din partea domnului Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena, vin să confirme relevanţa mesajului de unitate şi de ştergere a frontierelor dintre români, dintre cei de stânga şi cei de dreapta, dintre cei care au nevoie de ajutorul statului şi cei care se descurcă singuri, dintre angajaţii de la stat şi cei de la privat, dintre cei din urban şi cei din rural”, a declarat Ilie Sârbu, într-o declaraţie de presă.

Ilie Sârbu spune că nu există două sau mai multe Românii, „aşa cum spun cei care marşează pe această idee a divizării şi a conflictului”, ci una singură, care are o opţiune clară în privinţa viitorului şef de stat şi anume Victor Ponta.

„Călin Popescu Tăriceanu sau Emil Constantinescu sunt oameni care au fost mereu adepţii ideologiei liberale, iar ei îl susţin pe Victor Ponta. De ce nu pe Iohannis? Pentru că Iohannis nu este candidatul dreptei, el este candidatul PDL şi al lui Traian Băsescu”, subliniază senatorul social-democrat.

Klaus Iohannis, reacție în premieră despre Angela Merkel

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 noi, 2014
Andrei
frica de DNA
Stie toata lumea ca tov. Sirbu e cautat de DNA pentru influenta si mita, deci e normal sa tipe de frica si sa-si vrea ginerele presedinte, altfel o sa fie ascuns de DNA atat el cat si ginerele Xerox.
09 noi, 2014
Stefan
"Adevaratii oameni de dreapta"
Ati si gasit, tov. Ilie Sarbu ce exemple sa dati de "adevarati oameni de dreapta" !! Emil Constantinescu, fost secretar PCR la Univ. Bucuresti si cameleonul Tariceanu, care a "inaripat" PNL cu Aripa Tanara, intr-o tentativa de rupere a partidului, similara cu operatiunea-Ciorbea la PNTCD. Stim ca doriti foarte mult sa deveniti socru de presedinte, dar amintiti-va critica veteranului PSD, Ion Iliescu: "Ati creat un monstru"!
08 noi, 2014
miha
INFORMATII
OFERTA ATRACTIVA DE JOB-LUCRAND DOAR 3 ORE PE ZI DE LA CALCULATORUL TAU DE ACASA CONECTAT LA INTERNET POTI CASTIGA CEL PUTIN 300 DOLAARI PE LUNA.OFERTA ESTE VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO” LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ