Reacția lui Ponta la propunerea lui președintelui: „Echipa Băsescu-Iohannis vrea spectacol”

| 08 noi, 2014

Victor Ponta a reacționat la propunerea președintelui Traian Băsescu de a participa la o confruntare cu contracandidatul său Klaus Iohannis chiar la Palatul Cotroceni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al candidatului PSD Victor Ponta, echipa „Băsescu-Iohannis vrea spectacol”.

„Echipa Basescu- Iohannis iese la rampa. Vor spectacol, nu dezbatere, pentru ca Iohannis fuge de invitatia televiziunilor. Ca de obicei, Basescu il ajuta pe iohannis, pentru ca el e omul lui. Ne-am saturat de scandalul dui Basescu din ultimii 10 ani. Televiziunile sunt cele mai serioase. Il asteptam pe Klaus Iohannis la tv incepand de luni seara”,a declarat Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a candidatului Victor Ponta.

Citește și: Klaus Iohannis, despre propunerea lui Traian Băsescu: "Vor decide echipele de negociere"

„Traian Băsescu a luat notă despre faptul că cei doi candidați și echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, în care să se desfășoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidații pentru funcția de președinte al României, domnul Victor-Viorel Ponta și domnul Klaus Werner Iohannis.Convins că dezbaterile sunt esențiale pentru democrație și pentru buna informare a electoratului, precum și de faptul că dezbaterea/dezbaterile sunt dorite de cei doi candidaţi, președintele României, domnul Traian Băsescu, face următoarea propunere pentru desfășurarea dezbaterilor dintre domnul Victor-Viorel Ponta și domnul Klaus Werner Iohannis”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 2014
miha
INFORMATII
Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa [email protected]
08 noi, 2014
miha
INFORMATII
OFERTA ATRACTIVA DE JOB-LUCRAND DOAR 3 ORE PE ZI DE LA CALCULATORUL TAU DE ACASA CONECTAT LA INTERNET POTI CASTIGA CEL PUTIN 300 DOLAARI PE LUNA.OFERTA ESTE VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE”INFO” LA ADRESA [email protected]
08 noi, 2014
ion
Ori una ori alta !
Victor Ponta nu a demisionat din functia de prim ministru pentru a se preocupa de campania sa electorala sau macar sa fi avut bunul simt de a-si lua concediu fara salariu pentru propria campanie electorala urata. Se foloseste de toate privilegiile de prim ministru pentru a se deplasa in tara si a-si sustine campania pe banii nostri , aceea obtinuti din toate taxele aparute peste noapte. Presa de ce tace in privinta acestui subiect. Unde va sunt cuvintele despre acest lucru "viteji gazetari" ? Unui om care, prin astfel de comportament dispretuieste populatia, nu-i pot acorda increderea mea. Daca acum face asa, ce face in viitor?
08 noi, 2014
Mihai
prezdentiale
ar trebui domnule VICTOR VIOREL PONTA sa va fie rusine de cetateni acestei tari, sa nu fiti complici cu javrele din PSD.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ