Piedone, suspectat de noi fapte penale! Parchetul General, sesizat

| 14 sep, 10:28

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, este suspectat de noi fapte penale, constatate de Agenția Națională de Integritate (ANI). Fostul edil este acuzat de conflict de interese penal, motiv pentru care ANI a sesizat Parchetul de pe lângă ÎCCJ.

ANI susține că, în perioada 2013 – 2015, Cristian Popescu Piedone a semnat, în calitate de primar, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” și „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale.

Mai mult decât atât, mai spun inspectorii, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp. Însă, în urma măsurătorilor efectuate a rezultat că aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp.

În urma constatării conflictului de interese penal, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Reamintim:

Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată, în luna mai, de către DNA în dosarul Colectiv, în care este acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu. Procurorii susțin că, prin faptele săvârșite, fostul primar al Sectorului 4 a vătămat interesele legitime ale unor persoane fizice și ale Sectorului 4 al municipiului București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ