Plantele pe care la vară le veţi iubi. Ţin la distanţă ţânţarii

| 07 mai, 2014

Tantarii se pricep de minune in a strica o seara linistita de vara petrecuta in gradina casei, dar exista cateva plante care tin la distanta aceste insecte. Iata cateva exemple care, folosindu-le, va vor ajuta sa scapati de micile insecte enervante!

Condimentele. Cimbrul, busuiocul, mararul, dar si aromata menta reprezinta o bariera de netrecut pentru tantari, asa ca este bine sa le plantati in gradina sau in balcoane. Sunt plante care iubesc foarte mult soarele, asa ca trebuie sa va asigurati ca il primesc din plin.

Regina noptii si garofitele. Mirosul placut si puternic al acestor plante nu este si pe placul tantarilor, care nu se vor apropia prea mult de flori. Daca aveti un ghiveci cu garofite pe pervaz, puteti tine linistiti geamul deschis, deoarece tantarii nu se vor apropia.

Rozmarinul. Floricelele albastre ale rozmarinului nu ii lase pe tantari sa se apropie, dar exista si un dezavantaj: atrag o multime de albine si fluturii.

Galbenelele. Pe langa cunoscutele efecte terapeutice, galbenelele contin si o substanta nociva pentru tantari. Puteti incerca sa plantati aceste flori in jurul terasei pe care obisnuiti sa luati masa in timpul verii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ