Platforma cu unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare - Stailer

| 10 feb, 17:53

Saloanele de înfrumusețare sunt într-un număr foarte mare, iar alegerea unuia este o decizie foarte importantă. Dacă obișnuiești să îți schimbi culoarea părului, frizura, îți întreții manichiura sau să mergi periodic la cosmetică, saloanele sunt ca o a doua casă. În acest caz, cel mai probabil ai și standarde ridicate în vederea serviciilor.

Poți găsi aceste servicii și stiliști online, pe o platformă cu unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare.

Online e mai simplu să faci o mulțime de lucruri

Nu este necesar să intri în contact cu prea multe persoane, nu trebuie să te deplasezi pentru a ridica un colet și nici să mergi în fiecare magazin sau salon pentru a căuta serviciile de care ai nevoie. Pe Stailer poți face o programare online, la orice salon dorești. Platforma include informații despre specialiști din industria hair&beauty care și-au înscris afacerea pe site.

Ai posibilitatea de a te programa pe tine și un prieten, online, fără să necesite convorbiri telefonice! Cu alte cuvinte, cu ajutorul acestui site beneficiezi de maximă flexibilitate. Pe site sunt disponibile detalii cu privire la preț, durata programărilor, serviciile de care dispune un salon, cât și recenzii din partea altor clienți. Este o platformă destinată tuturor celor care se orientează către tehnologie și viteză, programările fiind făcute foarte rapid.

Site-ul afișează rezultate conform căutărilor tale, așadar trebuie să introduci zona în care te afli, genul tău, serviciul dorit, data și ora programării. Cauta in lista saloanelor de cosmetica pentru femei din Iasi și alege unul dintre cele mai bune pentru tenul tău! Poți căuta atât saloane din această zonă, cât și din Cluj Napoca, Timișoara sau Oradea.

Este o platformă cu unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare!

Echipa Stailer este orientată către nou și din acest motiv oferă posibilitatea specialiștilor din industria hair&beauty să își extindă afacerea în mediul online. Fie că deții un salon de înfrumusețare din calitate de stilist, ești stilist independent sau doar ai un salon, în toate cazurile poți înscrie afacerea pe platformă.

Cu ajutorul acestui site, afacerea va fi mai vizibilă, poți primi recenzii din partea clienților și poți fi descoperit de clienți noi. De asemenea, prin intermediul platformei poți gestiona mai ușor programările, iar în cazul anulării lor vei fi informat atât tu, cât și clientul. Platforma este o modalitate mai ușoară de a capta atenția clienților noi și de a te expune in mediul online.

Obține o programare la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Site-ul stailer.ro este ideal pentru cei care vor să efectueze o programare, dar sunt în criză de timp. Vei afla informații suficiente pentru a te putea orienta către un salon de cosmetică sau către un stilist.

Sub fiecare rezultat vei avea detalii despre durata programării, cât și prețul serviciului de care ai nevoie. În acest fel nu mai este necesar să pierzi timp întrebând toate aceste detalii prin deplasarea la salon. Stailer este o platformă cu unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare!

Contact: [email protected]

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ