PNL preia obiectivele PSD

| 13 ian, 2014

Atitudinea amicală exprimată în ultimele luni de Crin Antonescu cu privire la președinte, alături de pozițiile sale tot mai ostile față de PSD și față de Victor Ponta, îi cam scoseseră pe liberali din proiectul USL, indiferent de ce spun hârtiile.

Ședința USL de luni s-a dovedit a fi una dintre cele mai liniștite, după mult timp. Declarațiile făcute la final de liderii Uniunii nu prea lasă loc de interpretări pentru moment: PNL pare dispus să revină la lupta cu regimul Băsescu și să își asume obiectivele stabilitate de PSD pentru anul 2014, la prima ședință de Birou Permanent Național, care a avut loc în 2014.

Este destul de clar faptul că unitatea USL depinde substanțial de mult de capacitatea tuturor actorilor care formează Uniunea de a ține direcția anti-Băsescu, în condițiile în care USL s-a format, în primul rând, natural chiar, ca o alianță de opoziție față de actualul președinte. Atitudinea amicală exprimată în ultimele luni de Crin Antonescu cu privire la președinte, alături de pozițiile sale tot mai ostile față de PSD și față de Victor Ponta, îi cam scoseseră pe liberali din proiectul USL, indiferent de ce spun hârtiile.

Rămâne de văzut dacă această ”revenire în simțuri” a liberalilor va ține sau este doar un moment ce are mai degrabă legătură cu tentativele lui Antonescu de a părea acum constructiv, după ce anul trecut a atacat pe toată lumea. Testul consecvenței liberalilor, dar mai ales consecvenței lui Crin Antonescu nu este departe. Va fi suficient să ascultăm ce și cum spune Antonescu în prima sa ieșire publică mai amplă, după deciziile luate luni în USL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 2014
Horia Nabot
Realitatea e cam pe DOS
Se știa din primele zile ale noului an că liberalii vor veni cu aceste propuneri, iar voi le-ati preluat din mers - fiindcă oricum americanii l-ar prefera pe Geoană din partea voastră, în cărtile post.basse. Sloganul ''Jos Basse", nu mai poate motiva iarăsi electoratul după ce nu l-ati putut trimite la plimbare, acum un an ju'mate, ba mai a-ti si coabitat cu el până recent. Stacheta e prea sus, dar ideea nu este rea, de aceea s-a achiesat la comasare, voturi în plus vor fi - fără îndoială, mult peste ceeace merită guvernarea actuală... iar dacă proiectul se materializează, Geoană va rămâne cu ''dragostea'' lui - fără să vă mai producă un alt dezastru electoral.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ