Antonescu: Sper că deciziile din USL să consfinţească că vrem să continuăm, este nevoie de corectitudine

| 13 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, speră că deciziile care vor fi luate luni de USL să consfinţească faptul că Uniunea va continua, punctând că este optimist în această privinţă şi că este nevoie de corectitudine politică.

"Ce se va menţiona şi ce nu se va menţiona, vă vom anunţa după această şedinţă. Sper ca astăzi în deciziile pe care le vom lua la această reuniune a USL să consemnăm, să consfinţim faptul că vrem să continuăm împreună şi vrem să reuşim. Eu cred că avem toate elementele de a continua, pentru a reuşi. Este nevoie doar de voinţă politică şi de corectitudine politică, corectitudine în raport cu nişte principii pe care toţi le recunoaştem şi ni le-am asumat, corectitudine în raport cu aşteptările alegătorilor noştri, corectitudine între parteneri şi sunt optimist în această privinţa", a spus Antonescu, înainte de şedinţa USL întrebat cu privire la stipularea în protocolul USL a numelui prezidenţiabilului, potrivit Agerpres.

El a precizat că deciziile care vor fi luate de USL vor fi anunţate într-o conferinţă de presă la sfârşitul şedinţei.

Tag-uri: Crin Antonescu, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ