POLIŢIA ROMÂNĂ: Jucării chinezeşti contrafăcute în valoare de 550.000 lei, ridicate în urma unui control în Portul Agigea

| 29 noi, 12:26

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat jucării în valoare de 550.000 de lei, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală, în urma unui control în Portul Agigea, informează un comunicat remis duminică de către IGPR.

În urma controlului, într-un container sosit din China, poliţiştii au descoperit mai multe jucării, inscripţionate cu diverse mărci patentate, precizează sursa citată. 

Din cercetări a reieşit că bunurile, cu o valoare de piaţă estimată la 550.000 de lei, aparţin unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti şi sunt susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuându-se în continuare cercetări faţă de societatea comercială, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute, mai menţionează comunicatul IGPR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 21:13
munca
Afaceri acasa!
Afaceri de acasa! Oferim un sistem extra-eficient de instruire gratuita in care inveti rapid cum poti incepe afaceri de acasa. Cursul este total gratuit si te invata tot ceea ce iti trebuie pentru a sti cum sa pornesti afaceri de acasa! Cand vrei cu toata seriozitatea mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ