Ponta, despre venirea lui Ioan Rus la SRI: Tâmpenii, cum să discut asta cu Biden?

| 01 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a negat că la întâlnirea cu vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, ar fi discutat despre înlocuirea lui George Maior din funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii, calificând aceste zvonuri drept "tâmpenii".

"Evident că n-am vorbit cu domnul Biden despre schimbarea şefului de la SRI. Sunt atât de multe tâmpenii, nu pot să le comentez pe toate. Ce să discut eu cu vicepreşedintele SUA despre schimbarea nu ştiu cui? Da, am discutat şi despre cine o să fie şef la organizaţia de seniori a PSD-ului", a spus Ponta, citat de hotnews.ro.

Zvonurile apărute recent în presă susţin că vicepreşedintele SUA, Joe Biden, i-a înştiintat pe preşedintele Traian Băsescu şi pe premierul Victor Ponta că cel care-l va înlocui pe Maior la SRI este Ioan Rus, iar Maior va ocupeâa postul de ataşat pe lângă Ambasada României la Washington.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ