Ponta, după ce i-au căzut microfoanele când vorbea: Asta e ţara lui Băsescu, microfoane peste tot

| 01 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, când în timpul discursului ţinut la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi de la Sibiu, i-au căzut microfoanele amplasate pe pupitru, că "asta e ţara lui Băsescu, microfoane peste tot".

Premierul Victor Ponta vorbea, vineri, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi care se desfăşoară la Sibiu, iar la un moment dat microfoanele aşezate pe un stativ, pe pupitru, au căzut.

Primul-ministru a afirmat că se va descurca în cazul în care au căzut doar microfoanele.

"Dacă au căzut doar astea, mă descurc. Să nu fie şi altele. Asta e ţara lui Băsescu: microfoane peste tot. Dacă au ajuns să fie microfoane şi la organizaţia de pensionari....a mai fost unul care avea microfoane peste tot şi uite unde a ajuns (referindu-se la Nicolae Ceauşescu - n.r.)".

La Sibiu, se desfăşoară, vineri, Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi, în cadrul căreia cei peste cinci sute de participanţi vor alege noua conducere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 noi, 2013
Callu
Incredibil cat poate fi de idiot omul asta! E uimitor cat de superficial este si ce prost crescut. I-ar putea fi rusine ma-sii, cu asa o educatie la odrasla!
01 noi, 2013
Stefan Pop
Victor Ponta si-a schimbat discursul si a devenit agresiv in limbaj. Aceasta noua strategie dovedeste ca ii "fuge pamantul de sub picioare" si incepe sa faca gafe politice majore. In plus "prietenia" cu mereu adormitul Crin Antonescu se dovedeste a fi ghiuleaua care va scufunda definitiv pe social-democrati.
01 noi, 2013
andrei
asta e batut in cap

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ