Ponta: Legea descentralizării va fi adoptată înainte de cea a bugetului

| 01 noi, 2013

Legea privind descentralizarea va fi adoptată înainte de adoptarea bugetului pe 2014, pentru a se putea asigura finanţarea instituţiilor care vor fi preluate de autorităţile locale şi judeţene, a anunţat, astăzi, premierul Victor Ponta.

"Am avut şi ieri o discuţie pe această temă în cadrul conducerii USL, săptămâna viitoare vicepremierul Dragnea va face o informare şi luna aceasta, undeva în jur de 15 noiembrie, vom merge în Parlament cu angajarea răspunderii Guvernului, pentru ca descentralizarea să poată fi inclusă şi în bugetul pe 2014. Trebuie să facem aşa încât toate structurile care trec la autorităţile judeţene şi locale să treacă cu tot cu bugete, pentru că nu putem să le dăm fără finanţare. Practic legea descentralizării este adoptată înainte de legea bugetului", a declarat premierul, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Victor Ponta a participat, astăzi, la Congresul Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi desfăşurat la Sibiu, alături de vice-premierul Liviu Dragnea şi ministrul Dan Şova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ