Ponta: Acolo unde a scuipat boierul, noi felicităm BNR şi îi urăm succes pentru a asigura stabilitătea ţării

| 12 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri la o dezbatere organizată de Banca Naţională că "acolo unde a scuipat boierul", el felicită BNR pentru efortul pe care această instituţie îl depune pentru a asigura stabilitatea României.

"De câte ori mă aflu aici am obligaţia de a prezenta din partea Guvernului acest respect şi apreciere pentru Banca Naţională şi cred sincer că prin prezenţa dumneavoastră azi aici, ca un personaj colectiv din Moş Ion Roată, unde a scuipat boierul, noi toţi aici suntem ca să felicităm Banca Naţională şi să-i urăm mult succes în continuare în efortul extraordinar pe care îl face pentru a asigura stabilitatea României, indiferent de schimbările politice care au loc', a afirmat Ponta, la dezbaterea 'Crearea unei Pieţe de Capital Internaţionale în România', organizată la sediul BNR, conform Agerpres.

El a spus că Banca Naţională este una dintre puţinele instituţii din România care şi-au câştigat de-a lungul anilor respectul 'pentru profesionalism, echidistanţa politică, echidistanţa pentru ce înseamnă interes public şi interes naţional'.

Preşedintele Traian Băsescu afirma marţi că ideea 'electoratei' a plecat de la Banca Naţională a României, susţinând că BNR ar trebui să părăsească 'linia de a fi controlată de un guvern corupt'.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ