Ponta îşi ameninţă partidul cu DEMISIA. Care e CONDIŢIA impusă PSD-ului de către premier

| 26 ian, 16:34
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca in statutul partidului trebuie introduse masuri care sa ii priveasca pe membrii care au probleme cu justiţia, el subliniind ca, daca social-democratii nu vor fi de acord, atunci isi vor gasi un alt lider, care considera ca actuala situatie este buna.
“Consiliul National poate sa ia in discutie si dupa aceea in congres se va ratifica si da, punctul meu de vedere este foarte clar: trebuie sa avem in Statut prevazut foarte clar ce se intampla cu functia politica si functia administrativa in functie de diverse faze ale procesului penal. Daca Consiliul National si colegii mei nu vor fi de acord cu acest lucru, atunci o sa-si gaseasca un alt lider care considera ca e bine”, a spus Victor Ponta.
Intrebat daca conditioneaza adoptarea acestor modificari de prezenta in functia de presediinte, Ponta a raspuns: “Nu conditionez. Eu spun ca PSD poate sa castige alegerile din 2016, locale si parlamentare, daca face insa niste schimbari in modul sau de organizare interna”.

“Altfel, daca vine altcineva, un alt coleg de-al meu care spune ca nu trebuie sa schimbam nimic, ca o sa fie bine, il las pe acela”, a adaugat Victor Ponta.

Presedintele PSD a precizat ca vineri si sambata, la CExN al PSD, se va discuta depsre principalele subiecte care vor figura pe agenda CN din 20-21 martie, for care urmeaza sa adopte o pozitie legata de “noul proiect politic”, de modificarea Statutului PSD si de convocarea congresului, care sa stabileasca conducerea partidului pentru urmatoarea perioada.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 16:59
Elena Dincă
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ