Ponta anunţă că este nemulţumit de prefecţii din Constanţa şi Brăila

| 30 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat că este nemulţumit de activitatea prefecţilor din Brăila şi Constanţa, vicepremierul Gabriel Oprea precizând la rândul său că i-a propus premierului să fie analizată activitatea acestor doi prefecţi în timpul deszăpezirilor.

Ponta a precizat că, dacă va fi cazul, în şedinţa de miercuri va fi decisă schimbarea acestora.

"Cred că cei mai mulţi dintre dumneavoastră şi-au făcut datoria. Sunt şi probleme, la Constanţa şi la Brăila nu sunt mulţumit de coordonarea managerială din partea prefecturilor. O să facem o analiză şi o să luăm măsurile care se impun", a spus Ponta prefecţilor, în comandamentul de iarnă, citat de Mediafax.

La rândul său, vicepremierul Gabriel Oprea a precizat că a efectuat o analiză împreună cu ministrul Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, şi i-a propus premierului Ponta o analiză a prefecţilor din Constanţa şi Brăila.

Joi dimineaţa, premierul Victor Ponta a anunţat că va analiza împreună cu ministrul interimar de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, cine sunt prefecţii care nu au fost "la înălţimea aşteptărilor" în timpul operaţiunilor de deszăpezire, pentru a stabili cine anume trebuie înlocuit.

Întrebat de jurnalişti dacă vor fi schimbaţi prefecţii din Brăila şi Constanţa, premierul a spus că anunţul va fi făcut imediat cum decizia este luată, precizând din nou că va discuta cu vicepremierul Oprea, după ce a avut o discuţie în acest sens şi cu vicepremierul Liviu Dragnea.

Ministrul Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea a anunţat, miercuri seara, că, joi, îi va propune premierului Victor Ponta şi ministrului interimar de Interne, Gabriel Oprea, eliberarea din funcţie a doi prefecţi şi a unui subprefect, pentru deficienţe în operaţiunile de deszăpezire, spunând că este nemulţumit de prefectul din Brăila, care "s-a lăsat înzăpezit", şi neincluzându-l pe prefectul din Constanţa pe lista celor de care este mulţumit.

Schimbările de prefecţi şi subprefecţi nu pot fi efectuate decât prin hotărâre de guvern.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ