Ponta: În sfârşit, Opoziţia, scăpată de lestul numit Băsescu şi Udrea, o să ne pună probleme

| 31 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că PDL devine un adversar demn de luat în considerare acum, după ce a scăpat de 'lestul numit Băsescu şi Udrea'.

'Sunt un pic îngrijorat, pentru că de-abia acum PDL, după ce a scăpat şi de Băsescu şi de Udrea, începe să devină un opozant puternic. În sfârşit, Opoziţia, scăpată de lestul numit Băsescu şi Udrea, o să ne pună probleme. Până la urmă, sigur, este democratic acest lucru, dar pentru PSD, PDL devine în acest moment într-adevăr un adversar de luat în considerare. Până acum, cu Băsescu şi cu Udrea, era ca şi cum alergau cu două ghiulele la picioare. A scăpat de ghiulele, o să ne batem cu PDL ca principal partid de Opoziţie', a afirmat Ponta, la plecarea de la Ministerul Justiţiei.

Deputatul Elena Udrea a demisionat joi din PDL şi s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară. Ea a declarat ulterior că este posibil ca până sâmbătă, când va avea loc şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL, şi alţi foşti colegi ai săi democrat-liberali să se alăture PMP.

Europarlamentarul Cristian Preda a anunţat joi seară că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, având ca principal obiectiv afilierea PMP la Partidul Popular European prin obţinerea unui scor cât mai bun la alegerile pentru Parlamentul European.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ