Ponta: Cazanciuc prezintă vineri propunerile CSM privind Codul penal, iar Guvernul le discută miercuri

| 30 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a precizat joi că ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, îi va prezenta vineri propunerile venite de la CSM cu privire la Codul de procedură penală, urmând ca acestea să fie discutate miercuri în şedinţa de guvern.

"Vine domnul Cazanciuc, îmi prezintă şi miercuri îl discutăm. (...) Cei de la CSM au discutat astăzi. Au făcut un set de propuneri. Dl Cazanciuc mâine le centralizează şi după aceea le discutăm", a declarat Ponta la Palatul Victoria, conform Agerpres.

El a arătat că nu ştie sub ce formă vor fi adoptate propunerile făcute de CSM şi nici dacă se modifică articolul din Codul de procedură penală referitor la interceptări.

"Nu ştiu să vă spun detalii tehnice, pentru că dl ministru tot ceea ce propun de la CSM centralizează şi mâine va avea probabil proiectul", a afirmat Ponta.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, după şedinţa CSM, că va redacta proiectul de act normativ privind unele clarificări referitoare în special la noul Cod de procedură penală şi că speră să fie finalizat joi seară sau cel târziu vineri dimineaţă.


Premierul a mai spus că nu ştie de ce fostul preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii Oana Schmidt-Hăineală s-a aflat joi după-amiază la sediul Guvernului.

Oana Schmitd-Hăineală s-a aflat joi după-amiază la sediul Guvernului. Tema discuţiilor ar fi fost noul Codul penal, care ar urma să intre în vigoare la 1 februarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ