Ponta: Nu mă interesează prostiile şi minciunile preşedintelui Băsescu

| 30 ian, 2014

Premierul Victor Ponta nu a dorit să comenteze joi afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu cu privire la Codul de procedură penală, punctând că nu-l interesează 'prostiile şi minciunile' şefului statului.

"Nu mă interesează prostiile şi minciunile preşedintelui. Cred că a vrut să o lanseze pe doamna Udrea astăzi. Nu mă interesează', a declarat Ponta, la Palatul Victoria", citat de Agerpres.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut joi că în cazul în care premierul Victor Ponta nu face modificările necesare articolului 140 din Codul de procedură penală, atunci şeful Executivului devine 'scutul oamenilor corupţi'.

"O spun în modul cel mai serios şi cu toată responsabilitatea: dacă primul-ministru nu îşi asumă emiterea unei ordonanţe de urgenţă care să corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedură penală, este emblema corupţiei. Are destul altele care l-au situat deja în sfera omului corupt prin utilizarea actelor normative, ba pământuri la Consiliul Judeţean Brăila, ba modul cum a tratat problema Rompetrol, încercând să se ascundă, dar ascunzând corupţia, ba problema ASF. Toate acestea îl arată ca fiind un om corupt", a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 2014
Carcotas
Nesimtire
Un individ abject cocotat cu ajutorul marionetelor PCR in fruntea unui stat blamat de europeni.Plagiator si mincinos cat incape.Este produsul unei societati bolnave cu slabe sanse de a se insanatosi atata timp cat din umbra este dirijat de kgb-istul expirat Ilici!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ