Ponta anunţă că Nicolăescu are mandat politic să promoveze măsurile de reformă a sănătăţii

| 22 ian, 2014

Ministrul liberal al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, are şi mandatul politic de a promova, probabil săptămâna viitoare, noile măsuri din cadrul reformei sănătăţii, legate de pachetul de bază de servicii, programele de sănătate, implicarea autorităţilor locale şi universităţilor, a spus premierul Ponta.

El a precizat că subiectul a fost abordat, miercuri dimineaţa, într-o ultimă discuţie pe această temă cu liderul PNL, Crin Antonescu, şi alţi membri ai USL.

"Domnul ministru Nicolăescu are acum şi mandatul politic, nu doar cel guvernamental. Probabil săptămâna viitoare veniţi cu modificările respective. Vor fi lucruri bune, importante legate de pachetul de bază de servicii, de programele de sănătate, de implicarea autorităţilor locale în dezvoltarea sistemului de sănătate, de implicarea universităţilor de medicină şi farmacie. O să vă rog, domnul ministru, să nu obosiţi cu comunicarea - sănătatea şi educaţia sunt cele mai importante lucruri din orice ţară. Chiar dacă aţi spus de 10 ori ce faceţi, să spuneţi de 20 ori, de 50 ori, de 80 ori, în aşa fel încât absolut toată lumea care este interesată să ştie ce anume vrem să schimbăm şi în ce direcţie", a spus Ponta ministrului de resort, în şedinţa de guvern, în faţa presei.

Premierul a susţinut că nu este adeptul "terapiilor de şoc" în domenii sensibile şi că toate schimbările vor fi explicate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ