Ponta: Atâta i-am tocat şi noi şi presa pe cei care deszăpezeau, că au plecat

| 30 sep, 2013

Premierul Victor Ponta nu vrea ca iarna să ia prin surprindere autorităţile şi le-a îndemnat să înceapă din timp pregătirile pentru iarnă. Premierul a remarcat că există zone în care nu s-au încheiat contractele în vederea deszăpezirii, deoarece firmele specializate nu mai vor să îşi asume această responsabilitate, după criticile repetate.

"Aş vrea, în perioada următoare, cu CNADNR - Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi cu preşedinţii de consilii judeţene, să vedem cum stăm cu pregătirea pentru iarnă, pentru că nu e prea devreme. Ştiu că sunt zone unde nu s-au încheiat contractele încă, pentru că atâta i-am tocat şi noi şi presa pe cei care deszăpezeau, că au plecat şi nu mai vor să deszăpezească. Şi cu bani puţini, şi toată ziua înjuraţi, nu au mai găsit clienţi, ca să spun aşa", a spus primul ministru, luni, în cadrul comandamentului de urgenţă convocat la Palatul Victoria ca urmare a avertizărilor emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

La rândul său, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a atras atenţia asupra importanţei pregătirii materialelor antiderapante.

"Mare atenţie pentru pregătirea de iarnă: materiale antiderapante, utilaje, contracte. (...) Rog prefecţii şi toate celelalte autorităţi să aibă în vedere acest lucru, e posibil - nu ştim când, într-o lună - să apară probleme de această natură şi profit de această întâlnire pentru a face această comunicare", a spus Stroe.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ