Ponta: Atâta timp cât vor fi intemperii, campania electorală o las pentru alţii

| 05 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat luni că îşi va suspenda campania electorală pentru alegerile din 25 mai pentru a se deplasa în teritoriu în zonele afectate de intemperii şi pentru a se asigura că se iau măsurile care se impun.

"În această dimineaţă am avut o întrunire la Guvern cu vicepremierii Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea, cu ceilalţi factori de răspundere, cei care au responsabilităţi în ceea ce priveşte situaţia produsă de intemperii. (...) Cel puţin câteva zile, până când toată situaţia produsă de intemperii va intra în normal şi eu şi ceilalţi miniştri care avem responsabilităţi vom suspenda campania electorală. (...) Campanie electorală o să facem după ce suntem siguri că toate măsurile pentru înlăturarea efectelor intemperiilor au fost luate. Atâta timp cât vor fi intemperii, campania electorală o las pentru alţii', a spus Victor Ponta, la depunerea candidaturii ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, pentru Camera Deputaţilor, în colegiul 4 Ilfov, conform Agerpres.

Ponta a precizat că în cursul zilei se va deplasa împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea în Mehedinţi.

'O să plec împreună cu vicepremierul Dragnea în Mehedinţi. Mergem întâi la Ministerul Apărării şi la Primăria Capitalei, unde primarul general m-a invitat să discutăm despre ce a făcut în Bucureşti şi, eventual, dacă are nevoie de sprijin pentru situaţia de aici. (...) Nu o să pot să merg în toate zonele afectate şi nici nu o să fie nevoie de mine personal în toate aceste zone. O să merg la Drobeta-Turnu Severin, pentru că aceea este zona Dolj, Caraş, Mehedinţi şi Gorj, mai puternic afectată, doar ca să aflu dacă este nevoie de un sprijin concret pentru perioada imediat următoare, după care vicepremierul Dragnea se va ocupa şi va coordona activităţile din teritoriu', a afirmat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ