Ponta: Bătălia politică nu mai mă interesează. Eu și Guvernul ne vom face în continuare treaba până la finalul mandatului

| 21 oct, 09:14

Premierul Victor Ponta a subliniat pe pagina de Facebook că nu îl mai interesează în acest moment bătălia politică. Victor Ponta a precizat că alături de guvernul său vrea să își ducă mandatul de premier până în 2016.

"Bătălia politică nu mă mai interesează. Ceea ce contează este performanța actului de ‪‎guvernare‬ și să mergem într-o direcție bună. Acum avem creștere economică, mai mulți bani la ‪buget‬ și salarii mai mari în ‪Educație‬ și ‪Sănătate‬!

Citește și:  Ponta: Suntem cea mai de succes poveste a FMI. Lucrurile nu au ieşit aşa de bine în alte ţări

Din punct de vedere economic și social ‪România‬ merge foarte bine - cu 9% ‪#TVA‬ la alimente colectăm mai mulți bani la buget decât cu TVA de 24%, anul viitor vom încasa mai mult pe dividende decât astăzi. Așadar, eu și Guvernul României ne vom face în continuare treaba până la sfârșitul mandatului în 2016!", a punctat Victor Ponta.

Victor Ponta a mai spus că vineri va fi o rectificare pozitivă a bugetului din acest an.

Citeşte şi:  Ponta: Cred că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine

"Adică avem mai mulţi bani la buget şi cheltuieli mai mici. Iar aceste sume suplimentare le repartizăm către salariile medicilor şi despăgubiri pentru agricultură, căci a fost secetă", a declarat Victor Ponta.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ