Ponta: Nu e vina mea că în opoziţie sunt doar nişte holograme

| 19 oct, 22:55

Premierul Victor Ponta a susţinut, luni seara, că în opoziţie sunt "doar nişte holograme", afirmând că singurul adversar puternic pentru PSD este Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Întrebat la România TV de ce consideră că Băsescu e singurul capabil să facă opoziţie, Ponta a replicat : "Chemaţi-l să vedeţi câtă audienţă face, chemaţi-o, nu ştiu, pe doamna Gorghiu, sau pe domnul Blaga, sau pe domnul Predoiu, nu se uită nimeni la ei... În sensul ăsta am spus eu, ieri, să fim conştienţi că noi, din punct de vedere politic, pe scena politică avem un adversar puternic; ceilalţi sunt aşa... nişte fantome... unii şefi pe guverne fantomă, nişte fantome care, sigur, aşteaptă să-i aducă altcineva la guvernare, dar, politic, deocamdată, eu nu văd decât un singur adversar puternic. Sigur ca nu-mi place chestia asta, după atâţia ani, după votul din 2012, dar nu e vina mea că în opoziţie sunt doar nişte holograme, nu sunt oameni... Domnul Blaga, sigur, e un politician vechi, dar nu e neapărat ..(...) Ceilalţi sunt nişte marionete şi atât!" 

În discursul rostit duminică la Congresul PSD, Ponta a afirmat că, politic , PSD are în continuare ca singur adversar "tot pe Traian Basescu". 

"Dincolo de faptul că acum culege ceea ce a semănat, este singurul care are până la urma capacitatea în bătălia politică să se lupte cu noi, dar, aşa cum l-am batut de fiecare dată din 2012 încoace, cred că putem să o facem şi în continuare", le-a spus Ponta delegaţilor la Congres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ