Ponta: Bugetul de stat va fi gata până la sfârşitul lunii

| 12 oct, 2013

Bugetul de stat pentru 2014 va fi gata până la sfârşitul lunii octombrie, când vor fi finalizate discuţiile cu delegaţii Comisiei Europene, Băncii Mondiale şi Fondului Monetar Internaţional, urmând a fi adoptat de Guvern şi trimis Parlamentului în prima săptămână din noiembrie, a declarat, astăzi, premierul Victor Ponta.

Potrivit acestuia, proiectul de Lege a bugetului de stat va fi aprobat de Guvern în prima săptămână a lunii noiembrie, iar apoi va fi trimis în Parlament, care va avea timp luna următoare pentru dezbaterea acestuia, iar votarea şi adoptarea vor fi finalizate la timp pentru ca în decembrie să fie cunoscute cifrele pe care se va conta anul viitor.

"Practic, toată luna noiembrie, Parlamentul are timp să dezbată bugetul şi să-l adopte. În decembrie, toate instituţiile publice, şi locale, şi centrale, ştiu ce buget au pentru 2014", a afirmat Ponta.

Şeful Executivului a declarat că bugetul pe anul viitor va susţine investiţiile, atât cu fonduri europene, cât şi cu fonduri guvernamentale. Priorităţile Guvernului vor fi dezvoltarea infrastructurii şcolare, a celei rutiere, dar şi a celei din sectorul sanitar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ