Ponta: Ca să avem 2% din PIB la Apărare, este nevoie de o decizie în Parlament a tuturor forţelor politice

| 02 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că pentru a majora bugetul Apărării la 2% în trei ani, este necesar ca în decembrie, în Parlament, toate forţele politice să ia o decizie comună.

'Dacă vrem să ajungem la 2% din PIB înseamnă că în decembrie, după ce terminăm cu populiştii şi cu demagogii, mergem în Parlament şi luăm o decizie comună a tuturor forţelor politice ca timp de 3 ani să alocăm încă 0,2% din PIB pentru Apărare. Dacă vrem să facem lucrul acesta, altfel ne ţinem de petreceri şi de declaraţii sforăitoare şi când e vorba de F-16, când e vorba de fregate, când e vorba de capacitatea noastră rămânem cu vorbele frumoase', a spus Ponta, la începutul şedinţei de guvern.

El a răspuns astfel preşedintelul PNL, Crin Antonescu, care a spus ieri că România s-a angajat să asigure Armatei 2% din PIB însă nu s-a ţinut de cuvânt.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ