Ponta: Paul Nicolae Petrovan va fi instalat ca prefect al Bucureştiului

| 02 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, că procurorul DNA Paul Nicolae Petrovan va fi noul prefect al Capitalei, la propunerea ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

"S-a cerut de la CSM de către ministrul de Interne aprobarea. S-a dat aprobarea de către CSM şi va fi instalat ca prefect al Bucureştiului", a explicat premierul, după ce Guvernul a decis să o retragă din această funcţie pe Georgeta Gavrilă.

De asemenea, premierul s-a referit şi la schimbarea prefectului de Ilfov, Speranţa Cliseru, afirmând că şi în acest caz propunerea venită din partea ministrului de Interne - Mihai Daniel Răşică - îndeplineşte condiţii legale.

"Au fost propunerile făcute de ministrul de Interne şi îndeplinesc condiţiile legale şi sunt reprezentanţii Guvernului în Bucureşti şi în Ilfov. Este magistrat (Mihai Daniel Răşică - n.r.). A discutat cu ministrul de Interne şi este dispus să îşi asume o funcţie dificilă, cea de prefect de Ilfov. Are toată pregătirea profesională şi are şi avizul CSM-ului. Mai mult ce ar trebui să-l recomande?", a adăugat premierul, la Palatul Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ