Ponta, către tineri: Sigur nu veţi mai avea de ales între doi comunişti în 2014

| 29 mai, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, joi, că tânara generaţie care va vota în 2014 la alegerile prezidenţiale nu va mai avea de ales între doi comunişti.

'Sunteţi o generaţie mult mai norocoasă decât a mea. Deja încep să vorbesc ca bătrânii, ceea ce mă face să mă simt foarte ciudat. În urmă cu 10 ani... nu ştiu câţi dintre voi aţi votat în urmă cu 10 ani, în 2004. (...) De ce sunteţi mai norocoşi ? Pentru că cei care aţi votat în 2004, dacă vă aduceţi aminte, a fost o frază celebră: Ce ghinion pe ţara aceasta să aleagă între doi comunişti. Eh, ce noroc pe voi că, sigur, nu veţi alege între doi comunişti în 2014, indiferent cine va candida şi cu ce scor va câştiga. Vor fi oameni dintr-o altă generaţie, mai apropiată de voi, mai apropiată bine sau mai puţin apropiată, dar oricum nu cu 'blestemul' din 2004. Ceea ce este foarte important este că, între timp, aţi văzut şi ce înseamnă Uniunea Europeană, şi cred că, oricum, schimbările în bine sunt net mai multe decât cele în rău în ultimii 10 ani', a declarat preşedintele PSD, prezent la festivitatea de premiere a câştigătorilor celei de-a treia ediţii a concursului Olimpiada de Comunicare Politică organizat de TSD Bucureşti.
Victor Ponta a adăugat că, pe de altă parte, atracţia tinerilor din România şi Europa spre politică este foarte scăzută. 

'Uneori nici nu pot să-i critic pe tinerii care nu vin să voteze. Şi eu dacă aş fi în locul lor, să văd exact aceiaşi oameni astăzi pupându-se, mâine certându-se şi răspoimâine iar pupându-se mi-ar fi destul de greu. N-aş şti în ce perioadă a vieţii lor îi prind ca să pot să-i votez şi atunci aş mai aştepta. Ceea ce cred că este foarte important este să vă educaţi pentru viitor. Că nu există pentru democraţie altă soluţie mai bună decât votul. Statul acasă nu rezolvă niciodată nemulţumirea.(....) Nu există lideri perfecţi, însă există întotdeauna posibilitatea de a fi mai bine', a mai declarat Victor Ponta. 

La festivitatea de premiere a câştigătorilor celei de-a treia ediţii a concursului Olimpiada de Comunicare Politică organizat de TSD Bucureşti au participat, alături de echipele învingătoare, preşedintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, secretarul general al OTSD, Gabriel Petrea şi deputatul Cătălina Ştefănescu. La aceasta a treia ediţie a Olimpiadei s-au înscris 258 de tineri, organizaţi în 86 de echipe, care au avut de trecut prin doua etape în urma cărora au fost declarate 30 de echipe finaliste şi cinci câştigătoare.

Tinerii social-democraţi au purtat la reuniunea TSD tricouri pe care era imprimat semnul de circulaţie 'Obligatoriu înainte', iar dedesubt textul 'Palatul Cotroceni'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iun, 2014
Edmund
Acum veti avea de ales...
... intre un neocomunist imputit sustinut de pocaitii din haznaua 3 si inca unul care ar putea fi un om cinstit, dar prostimea pocaita va alege haznaua!...:)))
29 mai, 2014
dalmatienii PSD
Asa scapam de cancerul Romaniei: PSD .
Unul si bun!!! Isi ling labutele hienele PSD-iste cum au reusit sa prosteasca o tara cu un asa motanel ca PONTAXE.
Alegeti Roamni orice si pe oricine ...numai hidra PSD-ista NU!!!
Astia ne cocoseaza cu impozite..taxe ..si furaciuni, cu zambetul pe buze...Si tot Basescu spune ca-i de vina...Lasati televizorul antena 3 si romania tv ca ne-ati nenorocit pe toti!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ