Ponta cere anchetă în cazul bolnavilor cu handicap umiliţi din Prahova

| 15 mai, 2013

Premierul Ponta a cerut lămuriri în şedinţa de Guvern de miercuri legat de cazurile de umilire a unor bolnavi cu handicap din Prahova. Şeful Executivului i-a cerut unui secretar de stat prezent la şedinţa de Guvern să facă o notă informativă privind situaţiile prezentate de presă la sediul DGASPC Prahova, scrie RTV.NET.

"Eu nu cred că e o excepţie. Cred că se întâmplă asemenea lucruri şi aş vrea să nu pasăm responsabilitatea de la Guvern la autorităţi locale şi înapoi. Aş vrea să verificaţi, să faceţi o notă de informare pentru săptămâna viitoare pentru Guvern. Dacă e vorba de persoane, sancţionăm persoane, dacă e o problemă de sistem, să-l îmbunătăţim. Este inadmisibil să avem asemenea situaţii în secolul 21", a declarat Victor Ponta în cadrul ședinței de Guvern.

Zilele trecute, în presă au apărut nişte cazuri revoltătoare în care mai mulţi bolnavi cu handicap au fost nevoiţi să se chinuie pentru a urca scările sediului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ