Ponta: Cred că uneori pe elevi îi chinuim mai mult decât îi învăţăm; poate recepţionează ministerul semnalul

| 28 iun, 2014

Premierul Victor Ponta le-a cerut sâmbătă oficialilor din Ministerul Educaţiei să analizeze dacă numărul de ore şi subiectele de examen sunt 'adecvate la realitate', apreciind că uneori elevii mai mult se chinuie decât învaţă.

'Am văzut evaluările naţionale s-au terminat cu bine. (...) Eu, personal, cred că trebuie să lucraţi la minister să vedeţi totuşi dacă subiectele şi numărul de ore chiar sunt adecvate la realitate. Vorbesc ca părinte acum, nu ca prim-ministru. Eu cred că se mai poate lucra, cred că încă fac copiii multe lucruri care le sunt inutile şi nu fac lucruri care le sunt utile. Ştiu că e un proces dificil, nu ceva care se face peste noapte, dar chiar cred că uneori îi chinuim mai mult decât îi învăţăm şi poate că e un semnal pe care îl recepţionează Ministerul Educaţiei şi toată comunitatea din educaţie', a declarat Ponta, la începutul şedinţei de Guvern.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ