Şeful Poliţiei Române, la DNA: Cu Duicu m-am întâlnit întâmplător, pe holurile Guvernului

| 30 iun, 2014

România TV a obţinut declaraţia şefului Poliţiei Române la DNA, care neagă faptul că s-a întâlnit în biroul premierului cu fostul şef al CJ Mehedinţi. Petre Tobă le-a spus procurorilor că Victor Ponta nu i-a cerut să numească pe nimeni în funcţie şi nici nu l-a chemat la Guvern.

Şeful poliţiei române a fost chemat ca martor în dosarul lui Adrian Duicu. Declaraţia acestuia a fost dată pe 10 aprilie, în sediul Direcţiei naţionale Anticorupţie. Chestorul Petre Tobă nu neagă întâlnirea cu fostul preşedinte al consiliului Judeţean mehedinţi, dar afirmă că a fost pur întâmplătoare.

"În luna iunie 2013, nu pot preciza data exactă, eu, aflându-mă la guvern pentru efectuarea unei activităţi, când mă pregăteam să părăsesc sediul Guvernului, cred că pe hol, nu-mi amintesc exact, m-a abordat un individ care s-a recomandat ca fiind preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, acesta spunându-mi că are ao relaţie foarte bună cu poliţia Mehedinţi şi că îl apreciază foarte mult pe inspectorul şef", se arată în declaraţia dată de Tobă la DNA

Declaraţia chestorului Petre Tobă contrazice afirmaţiile potrivit cărora ar fi fost chemat de către primul ministru Victor Ponta în biroul său, pentru a vorbi cu Adrian Duicu. "Această întâlnire nu a fost contestată de nimeni, nici de Adrian Duicu, cu ocazia audierii lui. Au schimbat câteva impresii legate de activitatea şefului de poliţie Mehedinţi.

În aceeaşi declaraţie, chestorul Petre Tobă arată că prezenţa sa la Guvern este un lucru obişnuit, prin natura funcţiei pe care o ocupă, fiind convocat la diverse întâlniri de lucru, consultări sau comitete de urgenţă. Cu toate acestea, în ziua întâlnirii cu Adrian Duicu, evenimentul la care a participat nu a implicat şi prezenţa primului ministru.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ