Presa are INTERZIS la Sedinţa Comitetului Executiv PSD. Explicaţia premierului

| 30 iun, 2014

Victor Ponta le-a cerut scuze luni reprezentanţilor presei că nu i-a chemat în 'bucătăria politică' a partidului, la Orăştie, unde are loc şedinţa informală a Comitetului Executiv al partidului.

'Nu vă supăraţi că nu vă chemăm în bucătăria noastră politică, dar aşa, nu ne-am văzut de ceva timp. Nu prea arată a sufragerie (n.r.- locul în care stă presa), oricum, e mai bine. De aia m-am oprit, să-mi cer iertare, dar nu e nimic oficial, ci cum nu ne-am văzut de câteva luni, am tot fost cu alte probleme, vrem şi noi să stăm o zi- două să vorbim, să pregătim toamna. Deci asta era rugămintea pentru dumneavoastră', a spus Ponta înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului de la Orăştie.

Şedinţa informală a Comitetului Executiv al PSD are loc într-un complex turistic, fostă bază militară, iar presa nu a avut acces în interiorul complexului. Pentru ziarişti au fost instalate două corturi la intrarea complexului.

Citeşte şi: Reacţia lui Ponta la candidatura lui Oprescu în PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ