Ponta: Crin Antonescu a luat limbajul lui Băsescu. Avem un Băsescu, ne ajunge

| 22 mar, 2014

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă că liderul PNL, Crin Antonescu, "a luat limbajul lui Traian Băsescu", adăugând că un singur Băsescu ajunge, nu este nevoie de doi.

"Traian Băsescu a câștigat de două ori, în 2009 mai clar ca oricând, alegerile prin fraudă și prin furt și întotdeauna striga că ceilalți fură. Hoțul strigă hoții. Acum văd cu surprindere că și Crin (Antonescu — n.r.) a luat limbajul domnului Băsescu și nu pot decât să îmi doresc să abandoneze cât mai curând, că avem un Băsescu, ne ajunge, nu ne trebuie doi", a afirmat Ponta la Biroul Electoral Central, unde Alianța electorală PSD-UNPR-PC a depus dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare, conform Agerpres.

Ponta a spus că liberalii sunt niște parteneri serioși, iar obligația este de a schimba nu doar persoana Traian Băsescu, ci regimul Traian Băsescu și modul de a face politică.

"Eu am încrederea că timp de trei ani, atunci când am fost împreună, de aia am și spus cei trei plus Crin peste tot în țară și am promis oamenilor că ne batem cu regimul Băsescu, le-am promis oamenilor că suntem parteneri loiali. Am spus adevărul atunci, deci eu cred și acum că liberalii sunt un partid serios și niște parteneri serioși, cred că obligația noastră este de a schimba nu doar persoana Traian Băsescu, ci regimul Traian Băsescu și modul de a face politică — am zis că modul principal a fost acela de a striga 'hoții' când el fura voturi. Și cum să zic eu ceva de rău de Crin Antonescu, când de trei ani de zile v-am zis că e cel mai bun pentru a fi președinte? Înseamnă că m-aș răzgândi peste noapte și m-ați considera total neserios. Eu o să zic numai de bine și despre domnul Antonescu și despre liberali și dacă ei peste noapte s-au răzgândit, înțeleg că atunci când era candidatul și al PSD, și al PC și al UNPR erau foarte buni și PSD, și PC și UNPR, acum nu mai sunt buni. Haideți să fim un pic mai serioși și mai ales să arătăm că se poate face politică altfel decât a făcut Băsescu în acești 10 ani", a mai afirmat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ