Ponta: E extrem de important ca vocea României să fie reprezentată în PE mult mai puternic

| 22 mar, 2014

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă că este foarte important ca din 25 mai vocea României să fie reprezentată în Parlamentul European mult mai puternic decât în ultimii cinci ani.

"Ne mândrim foarte mult cu toți candidații noștri. Pentru noi e extrem de important ca pe 25 mai vocea României să fie reprezentată în PE mult mai puternic decât în ultimii cinci ani", a afirmat Ponta la Biroul Electoral Central (BEC), unde Alianța electorală PSD-UNPR-PC a depus dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare, notează Agerpres.

Liderul PSD le-a urat succes candidaților proprii pentru PE. "Vor fi în primul rând parlamentari ai României și apoi social-democrați, vor sluji interesele României și o vor face cu foarte multă demnitate și cu cinste", a spus el.

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a depus sambata la Biroul Electoral Central dosarele de candidatura pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 25 mai

Depunerea dosarelor de candidatura a avut loc in prezenta celor trei lideri ai aliantei - presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, cel al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, si presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Ponta a declarat ca i-ar fi placut sa fie in "formula de patru", alaturi de liberali.

Pe lista aliantei, validata de Comitetul Executiv National al PSD in luna februarie, pe prima pozitie se regaseste actualul europarlamentar PSD Corina Cretu, pe locul al doilea - senatorul PSD Ecaterina Andronescu, pe locul al treilea se afla Catalin Ivan, eurodeputat si purtator de cuvant al PSD.

Pe urmatoarele pozitii se afla fostul ministru al Comunicatiilor Dan Nica, senatorul UNPR Damian Draghici, fostul ministru PC pentru IMM-uri Maria Grapini, europarlamentarii Daciana Sarbu, Ioan Mircea Pascu, Viorica Dancila, adjunctul sefului de cabinet al comisarului european pentru agricultura, Sorin Moisa, si actualii eurodeputati Victor Bostinaru si Claudiu Ciprian Tanasescu.

Pe pozitiile 13-17 sunt candidati PC, UNPR, propunerile PSD Bucuresti, ale TSD si PES activist.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ