Antonescu: Pe durata vieţii mele politice nu se reface USL, chiar dacă avem un eşec la alegeri

| 22 mar, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Brăila, că refacerea USL nu este posibilă "pe durata vieţii sale politice", chiar şi în cazul unui eşec al liberalilor la europarlamentare.

"Cred că esenţial pentru eşecul proiectului nu este atât faptul că PSD, pe fond, nu s-a schimbat faţă de 2004, ci că Victor Ponta ca lider nou nu a putut sau nu a dorit să folosească şi conjunctura şi sprijinul extraordinar pe care eu şi PNL l-am dat domnului Ponta, anume pentru a putea folosi forţa acestui partid într-o direcţie corectă", a afirmat preşedintele PNL, conform Mediafax.

Liderul liberal nu crede în refacerea USL.  Acesta a ţinut să sublinieze că: "Nu, pe durata vieţii mele politice nu. Dar sigur că sunt de acuma la o vârstă (...) dar în viziunea asta de operetă a domnului Ponta: hai că facem tot ce se poate - şi asta e normal, că e competiţia - poate că îşi rup gâtul liberalii la europarlamentare şi vin înapoi cu coada între picioare... Şi dacă s-ar întâmpla, ceea este imposibil, tot nu ar fi refacerea unui mare proiect", a mai spus Antonescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ