Antonescu: BEC se va raporta la sentinţa ICCJ, aşa că Diaconu nu va rezolva nimic

| 22 mar, 2014

Crin Antonescu a declarat sâmbătă, la Brăila, că Mircea Diaconu probabil va strânge semnăturile de susţinere pentru a-şi depune candidatura la europarlamentare, însă BEC se va raporta la sentinţa ICCJ şi fostul liberal nu va rezolva nimic.

"Omul are dreptul de a alege, ca persoană individuală aceste forme (...) Eu înţeleg dorinţa domnului Diaconu de a dovedi că nu e vinovat. Dar de fapt nu asta se va discuta acum, chiar dacă domnul Diaconu va strânge semnăturile şi se vor duce la BEC. BEC se va raporta la o sentinţă a Înaltei Curţi şi nu se va rezolva nimic", a spus Antonescu.

Totodată, liderul PNL a susţinut că Mircea Diaconu a beneficiat de toată susţinerea partidului în momentul în care nu era vorba despre o problemă legată de o sentinţă definitivă a ICCJ.

"PNL nu l-a alungat aşa, pur şi simplu, pe domnul Diaconu, pe care îl preţuim şi pe care am arătat în tot acest timp de când a venit în PNL că îl preţuim, gândiţi-vă totuşi că l-am propus şi l-am susţinut senator pe domnul Diaconu, că eu l-am propus pe domnul Diaconu ministru din umbră şi ministru din soare, când am venit la lumină, când am făcut un Guvern, şi a fost ministru al PNL, într-un partid în care existau mai mulţi pretendenţi la această postură", a declarat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ