Ponta: Dacă există probleme în organizaţiile locale, săptămâna viitoare avem USL şi îi împăcăm noi

| 01 mai, 2013

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări legate de situaţia majorităţii USL din Consiliul judeţean Dâmboviţa, că dacă la nivelul organizaţiilor locale ale Uniunii sunt probleme, acestea vor fi rezolvate în şedinţa USL de săptămâna viitoare.

"Dacă există vreo problemă în cadrul organizaţiilor locale, săptămâna viitoare avem USL, secretarii generali domnul Hellvig şi domnul Dolineaschi o să ne informeze şi îi împăcăm noi, cum i-am împăcat peste tot. Peste tot sunt probleme, dar peste tot le rezolvăm pentru că avem doi ani şi ceva de când cu USL am avut probleme şi tot am reuşit să le rezolvăm pe toate (...). Nu e simplu nimic, dar nu e nicio problemă care într-adevăr să fie de nerezolvat", a spus Ponta, întrebat despre problema privind colaborarea între PSD şi PNL în cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, informează Mediafax.

Ponta a precizat că preşedintele CJ Dâmboviţa, social-democratul Adrian Ţuţuianu, nu a venit personal ca să îi ceară sprijinul privind problema majorităţii în cadrul CJ.

Liderul PSD a arătat că principala problemă la nivelul CJ Dâmboviţa ţine de starea de faliment financiar a acestuia.

"În primul rând, la Dâmboviţa, din păcate, CJ este într-o stare practic de faliment din cauza împrumuturilor făcute de fostul preşedinte, de domnul Florin Popescu (PDL n.r.), şi a corecţiilor financiare pe care le-a primit că proiectele europene au fost derulate neregulamentar", a mai afirmat Ponta.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, marţi, că neînţelegerile din USL Dâmboviţa pot duce la dizolvarea Consiliului Judeţean şi la organizarea de alegeri anticipate.

El s-a declarat nemulţumit de colaborarea cu filiala PNL, consilierii judeţeni liberali absentând nemotivat de la şedinţa ordinară a CJ din aprilie alături de cei ai PDL şi PPDD. Ţuţuianu a reclamat şi că liberalii dâmboviţeni au susţinut numirea în unele funcţii de conducere a serviciilor publice deconcentrate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ