Ponta, despre Negoiță: E riscant să zică de mine, de Dragnea, dacă mâine e el?

| 23 sep, 11:17

Candidatura primarului sectorului 3, Robert Negoiță, la președinția PSD este una democratică, dar, în același timp, este riscant ca el să vorbească la adresa unor lideri, consideră premierul Victor Ponta.

El a precizat că vede anunțul lui Negoiță ca fiind unul democratic. "Eu i-am spus, am vorbit cu Robert și i-am zis că e riscant să zică de Liviu Dragnea, de mine. Dacă mâine e el? Ce facem? Eu în locul lui nu aș fi zis. Dar, în rest, toată lumea poate să candideze. Vă garantez de un membru al PSD care nu va candida la președinția partidului, și anume eu", a afirmat miercuri Ponta la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă are "vreun feeling", Victor Ponta a negat. "Nu am niciun 'feeling'. Dar, nu era mai deștept așa? Aseară, după anunț, am vorbit cu Robert. L-am sprijinit pentru Primăria sectorului 3. Dar, acum e dreptul lui să candideze, eu nu candidez, e democrație în PSD", a menționat premierul.

Citeşte şi: Robert Negoiță va candida la șefia PSD. Cine mai vrea să conducă cel mai mare partid din România

Liderul PSD București, Robert Negoiță, primar al sectorului 3, a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres.

"Este un moment important pentru România, este un moment crucial pentru PSD, cel mai mare partid din România, care este la Putere, are prim-ministru, este într-o situație delicată. Premierul a avut prima înfățișare ieri într-un dosar penal, președintele interimar este condamnat în primă instanță iar peste câteva zile avem alegeri. Cred că este nevoie de multă responsabilitate. Oamenii se așteaptă de la noi la maturitate. PSD de fiecare dată a arătat-o. (...) Doar în momentele grele se văd cei care au determinare, au curaj și dorința de a ajuta la ieșirea din impas. Nu ne putem permite acțiuni sau opțiuni riscante. În consecință da, sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv", a afirmat Robert Negoiță, la sediul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 13:21
Palada Pufosul
"suntem mandri ca suntem romani..."
Ponta este unicul premier din Europa,in functie,trimis in judecata.
In acest fel ,sloganul creat de Sultanescu,Palada si Teodorescu Casalot pentru campania prezidentiala,se confirma
multumim,Victor Ponta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ