Ponta, despre românul răpit în Burkina Faso: E bine. Show-ul cu mâinile ridicate la aeroport ţine de trecut

| 30 apr, 18:39

Premierul Victor Ponta a afirmat joi că, din datele pe care le au autorităţile române în prezent, cetăţeanul răpit în Burkina Faso este bine, însă a precizat că "ar fi o crimă" să dezvăluie lucruri confidenţiale despre acest caz.

 

Întrebat dacă persoana răpită e bine, Ponta a răspuns: "Din toate datele pe care le avem acum, da, dar repet e un domeniu în care dacă facem exces de comunicare s-ar putea exact să facem cea mai mare greşeală şi sunt convins că oameni care au ocupat funcţii în statul român ştiu acest lucru. Show-ul cu mâini ridicate la aeroport aparţine trecutului", potrivit Agerpres.

"Veşti am în fiecare zi şi de acolo, dar, aşa cum siguranţă ştie un fost preşedinte al României, ar fi chiar o crimă să vorbeşti în fiecare zi dezvăluind nişte lucruri confidenţiale şi care, dacă le dezvălui, ar putea chiar să pună în pericol grav viaţa şi integritatea cetăţeanului român", a afirmat Ponta într-o declaraţie de presă la Riad.

Premierul a mai spus că se fac eforturi în acest caz, că sunt discuţii cu "toţi partenerii", însă a insistat asupra faptului că nu se va comunica decât "ceea ce este sigur şi ceea ce este de natură de a nu pune în pericol viaţa celui răpit".

"Să sperăm că în cel mai scurt timp îl avem din nou acasă", a conchis Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ