Ponta: "Eu mă întreb dacă Iohannis nu a făcut cumva PRESIUNI ca să fiu TRIMIS în JUDECATĂ?"

| 24 sep, 19:45

Premierul Victor Ponta a declarat joi la România TV că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să fie mai echilibrat în declaraţii atunci când a fost întrebat ce părere are despre afirmaţiile şefului statului potrivit cărora ar fi un lucru bun să treacă moţiunea de cenzură. În acest sens, şeful Guvernului a precizat că "mă întreb dacă domnia sa (n.r. Klaus Iohannis) nu a făcut presiuni ca să fiu trimis în  judecată".

Premierul Victor Ponta a precizat că şeful statului ar trebui să fie mai echilibrat în declaraţii după ce a fost întrebat  despre faptul că Klaus Iohannis a declarat că ar fi un lucru bun să treacă moţiunea de cenzură pentru că trimiterea sa în judecată pune România într-o situaţie unică în România.

"Eu mă întreb dacă nu cumva domnia sa (n.r. Klaus Iohannis) nu a făcut presiuni ca să fiu trimis în judecată? Că deja aceste declaraţii mi se par anormale din partea preşedintelui României. Dacă vorbim de preşedintele PNL, sigur Alina Gorghiu poate spune ce îi trece prin cap. (...)

Preşedintele României ar trebui să fie mai echilibrat şi să ne trateze pe toţi ca fiind cetăţeni ai României. Nu pnl-iştii sunt cetăţeni de gradul 1 şi noi ceilalţi de gradul 2 sau 3. Aşa cred eu că ar trebui să fie normal", a declarat premierul la România TV.

Întrebat ce presiuni ar putea să facă preşedintele Klaus Iohannis, Victor Ponta a răspuns că bănuieşte că are motivele sale.

"Nu ştiu dacă e aşa de bucuros bănuiesc că are motivele sale sau cunoştinţele sale", a precizat şeful Guvernului.

Premierul a menţşionat că aceasta este singura moţiune pe care o mai pot depune liberalii, precizând că acum guvernul îşi va putea vedea de treabă până în februarie.

"Eu cred că este o veste bună moţiunea de marţi. Le-am spus şi colegilor miniştri că e singura moţiune care pot să o facă cei de la PNL.

Va pica moţiunea şi, practic, de miercuri până în februarie putem vedea de treabă şi nu stăm să mai pierdem timpul cu ifose politice ale PNL sau ale oricui altcuiva", a mai adăugat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 sep, 15:07
marginean
Ponta inconstient
Ponta stie ce ar trebui sa faca presedintele, dar ce ar trebui sa faca el ca premier, habar nu are. Dupa aproape un an de la alegeri, tot se mai crede "candidat" iar postul de premier, e asa, ca trecere, nu-l ia in serios, se mai gandeste daca sa colaboreze cu presedintele, ba chiar pune conditii, daca n-ar fi de plans ar fi de ras.
26 sep, 18:03
gheorghe
locuri de munca
-sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
-Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
25 sep, 11:08
palada sultanescu -teodorescu
17 noiembrie 2062....
VICTOR VIOREL PONTA-PRESEDINTE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ