Ponta: Guvernele din România, Bulgaria și Serbia vor acționa coordonat și solidar în acțiunile privind refugiaţii

| 24 oct, 16:34

Guvernele din România, Bulgaria și Serbia vor acționa "perfect coordonat și solidar" în toate acțiunile și politicile privind refugiații, a precizat premierul Victor Ponta, sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Cele trei guverne ale 'Grupului Craiova' vor acționa perfect coordonat și solidar în toate acțiunile și politicile privind refugiații", a subliniat Victor Ponta. 

Prim-ministrul Victor Ponta a participat sâmbătă, la Sofia, la cea de-a treia Trilaterală, care îi reunește pe șefii de Guverne din România, Bulgaria și Serbia. Ponta a menționat că în cadrul întâlnirii a fost analizată și situația interconectării infrastructurii celor trei țări (rutieră, cale ferată, conectare rețele de electricitate și gaze), precum și modalitățile de atragere de fonduri pentru finanțarea acestora. 

Prima întâlnire formală a acestui Grup a avut loc la Craiova, pe 24 aprilie, în marja ședinței comune de Guvern România — Bulgaria.

CITEŞTE ŞI  Bulgaria, România și Serbia AMENINŢĂ cu închiderea frontierelor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ