LIVIU DRAGNEA, reacție după dispariția pozelor cu VICTOR PONTA din sediul PSD

| 26 oct, 16:33

În sediul central al partidului, toate pozele cu premierul Victor Ponta au fost înlocuite cu cele ale noului şef. Cu toate acestea, Liviu Dragnea susţine că nu ştia nimic despre modificările făcute de colegii săi şi a anunţat că va cere să se pună la loc pozele cu şeful Executivului.

“Nu pot sa cred că nu mai sunt! Cum? Nici n-am văzut! O să cer să le pună la loc. Vorbesc foarte sincer! O să cer să le pună!”, a spus șeful PSD.

Liviu Dragnea s-a declarat mirat după ce pozele cu fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta, au fost scoase din centrul central al partidului. Dragnea a promis că va remedia aceasta situaţie şi că pe pereţii clădirii din Kisselef se vor găsi imagini şi cu alţi foşti lideri ai partidui.

“E prima oară când am coborât aici după Biroul Permanent. Nu am văzut. Să le pună la loc pentru că e vorba despre istoria partidului. Osă îl punem şi pe Iliescu şi pe Oliviu Gherman. Mircea Geoană nu mai e membru PSD”, a conchis Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ