Ponta: Iohannis merge la Bruxelles ca surda-n horă!

| 26 oct, 11:17

Premierul Victor Ponta i-a replicat dur preşedintelui Klaus Iohannis la declaraţia acestuia faţă de lipsa de mandat la întâlnirea trilatreală România-Bulgaria-Serbia de la Sofia.

Premierul a declarat că problema nu este ce spune Iohannis, problema e că președintele nu face nimic, precizând că Iohannis s-a dus la întâlnirea de la Bruxelles ca "surda la horă".

"Problema nu e ce spune Iohannis, problema e că nu face nimic. Restul colegilor îmi spun că domnia sa merge la Bruxelles ca surda la horă. Obligația mea ca șef al Guvernului e să am grijă ca politicile noastre să fie eficente și cunoscute pe plan european", a declarat Ponta înaintea de ședința Biroului Național al PSD.

Citeşte şi: Preşedintele Iohannis, despre închiderea graniţelor: "Ponta nu s-a consultat cu mine. S-a plimbat până la Sofia"

Referitor la declarația lui Iohannis potrivit căreia Ponta a mers la Sofia fără a avea un mandat, premierul a declarat că președintele a căzut în capcana lui Băsescu.

"Ca de fiecare dată, Băsescu îi întinde o capcană. Iohannis, fiind doar arogant și nimic mai mult, cade în capcană. Mă întâlnesc pentru binele României. Iohannis habar n-are ce am vorbit noi la Sofia. Ar trebui să se informeze. S-a dus la Bruxelles ca surda la horă și așa s-a și întors", a spus premierul. 

Întrebat despre relația dintre cele două palate, premierul a răspuns că este una "foarte bună". 

Președintele Klaus Iohannis a vorbit duminică la Arad despre premierul Victor Ponta care, sâmbătă, s-a întâlnit la Sofia cu premierii Serbiei și ai Bulgariei.  Iohannis a explicat că premierul a mers acolo fără mandat și, tot la fel, a angajat România pe tema problemei refugiaților din Orientul Mijlociu. 

Ponta a asigurat cetățenii că în cadrul întâlnirii de la Sofia s-au luat măsuri pe plan național și pe plan regional în privința crizei refugiaților. "Serbia, Bulgaria și România trebuie să ne coordonăm să avem politici comune, iar faptul că avem grupul instituit la Craiova e un lucru foarte bun pentru cetățenii acestor țări (...) Mesajul meu este calm, pentru că nu vom fi în pericol real (în ceea ce privește criza migranților -n. r)", a subliniat Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ