Ponta: România este fidelă obiectivelor Cartei ONU

| 24 oct, 14:14

România este fidelă obiectivelor Cartei ONU și avem încredere în necesitatea construirii unui viitor comun, bazat pe toleranță și solidaritate, afirmă premierul Victor Ponta, sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de existență a Organizației Națiunilor Unite.

"70 de ani de existență ONU — La mulți ani! Cu această ocazie participăm la campania "Turn the World Blue", iar Palatul Victoria este iluminat în culoarea albastru pentru a celebra cele șapte decenii de la adoptarea Cartei Națiunilor Unite, alături de realizările organizației în promovarea păcii și securității globale. România este fidelă obiectivelor Cartei ONU și avem încredere în necesitatea construirii unui viitor comun, bazat pe toleranță și solidaritate!", scrie șeful Guvernului.

Potrivit site-ului Executivului, în contextul sărbătoririi pe data de 24 octombrie a 70 de ani de existență a Organizației Națiunilor Unite, Guvernul a decis participarea țării noastre la campania 'Turn the World Blue'. În cadrul campaniei, monumente sau clădiri oficiale din întreaga lume vor fi iluminate în culoare albastră, pentru a celebra cele șapte decenii de la adoptarea Cartei Națiunilor Unite, alături de realizările organizației în promovarea păcii și securității globale.

Palatul Victoria se înscrie într-o galerie amplă de obiective artistice care vor lua parte la campanie, precum clădirea Operei din Sidney, Marile Piramide de la Gizeh, Statuia lui Iisus Christos de la Rio de Janeiro, Empire State Building din New York, Muzeul Hermitage din Sankt Petersburg, Turnul Înclinat din Pisa sau Westminster Hall din Marea Britanie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ