Guvernul aprobă deblocarea a peste 1.000 de posturi în domeniul sanitar

| 27 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că Executivul va aproba deblocarea a peste 1.000 de posturi în domeniul sanitar.

"Astăzi (miercuri - n.r.) vom aproba deblocarea a peste 1.000 de posturi din sănătate. Toţi banii din fondul de rezervă, 200 de milioane de lei, se duc la sănătate. Modificările pe care le-aţi convenit cu sindicatele pentru 2014 sper să fie un semnal clar de voinţă din partea noastră de a sprijini (domeniul sanitar - n.r.) cu tot ce este omeneşte posibil", a declarat Ponta, la începutul şedinţei de Guvern, adresându-se ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Primul ministru le-a mulţumit ministrului Nicolăescu şi ministrului pentru Dialog Social, Doina Pană, pentru că au reuşit să ajungă la un acord cu sindicatele din sănătate şi au evitat declanşarea unei greve.

Victor Ponta i-a cerut ministrului Sănătăţii să continue dialogul cu cadrele sanitare, apreciind că doar aşa se pot rezolva problemele din sistem."De ameninţări, nu dăm niciodată nimic", a afirmat Ponta.

De asemenea, premierul i-a mai cerut lui Nicolăescu să contracareze atitudinea unei părţi a presei care îndeamnă medicii la grevă.

"Vreau să contracaraţi iresponsabilitatea presei băsiste care îi îndeamnă pe medici să intre în grevă şi să lase oamenii să moară în spital", a spus şeful Executivului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2013
George
sanatate
o, dar maimutoiul asta nu poate zice nimic fara sa se scuze prin "basisme"?!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ