Ponta: Împlinirea a 10 ani de NATO trebuie aniversată de cei care au avut un merit, nu de Băsescu

| 31 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat luni că împlinirea a zece ani de la aderarea României la NATO ar trebui să fie sărbătorită de cei care au avut un merit - foştii preşedinţi Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, precum şi fostul premier Adrian Năstase.

Potrivit lui Ponta, preşedintele Traian Băsescu nu a avut nicio legătură cu aderarea României la NATO, chiar dacă sărbătoreşte acest eveniment cu 'petreceri şi şampanie'.

'Toată lumea aniversează zece ani de la intrarea în NATO. Eu cred că ar trebui să aniverseze cei care au un merit în intrarea noastră în NATO - preşedintele Constantinescu, preşedintele Iliescu, primul-ministru Adrian Năstase. Ei sunt cei care ne-au adus în NATO ca să tragă o petrecere astăzi preşedintele Băsescu, care nu a avut nicio legătură cu NATO. El e cu petrecerile de după. Slavă Domnului că cei care au condus România după '97-'98 până în 2003 au reuşit să ia această decizie fundamentală pentru România! Acum, când sărbătorim zece ani de NATO, să nu uităm totuşi cine ne-a adus în NATO, că s-ar putea să credem că cei care dau astăzi cu şampania sunt cei care ne-au adus. Nu putem decât să le mulţumim celor care au avut atunci această viziune corectă', a afirmat Ponta în şedinţa Biroului Permanent al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 2014
elena
Ponta - mincinosul merge in R. Moldova
mai omule, esti chiar OBSEDAT. Nu ai atata decenta incat sa te abtii?? uiti ca ac. Basescu cum spui tu, este chiar PRESEDINTELE UNEI TARI, lasam referendumul la care s-a FURAT ANGROS…. lasati placa cu demiterea de 7 milioane de MINCIUNI. Va sustin toti cei care nu au luat bacul de 24 de ani, oamenii fara cultura si taranii obligati de primari.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ