Ponta: Jandarmii şi poliţiştii au susţinerea mea în aplicarea legii

| 11 dec, 2013

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, să le transmită jandarmilor şi poliţiştilor că au sprijinul său pentru aplicarea legii în faţa celor care distrug proprietăţi publice sau private.

"Să comunicaţi din partea mea jandarmilor şi poliţiştilor că au susţinerea mea pentru aplicarea legii. (...) Am auzit această prostie, pe care nu credeam că o mai aud în secolul 21, că noi nu trebuie să apărăm proprietatea privată. (...) Jandarmii şi Poliţia trebuie să asigure respectarea legii", a afirmat primul ministru, citat de Agerpres.

De asemenea, Ponta a precizat că reprezentanţii MAI şi cei de la Ministerul Apărării trebuie să fie pregătiţi în cazul în care apar probleme din cauza vremii.

"Până la sfârşitul anului sunt două priorităţi, mai mult la Interne şi la Administraţie, dar şi cu sprijinul de la Armată şi de la alte ministere să fim tot timpul pregătiţi pentru problemele puse de vreme. Deocamdată am fost şi bine organizaţi şi am avut şi noroc, la un moment dat tot o să vină ninsoarea şi vreau să fim pregătiţi, cum am fost şi anul trecut", a subliniat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2013
Victor Ilici
Mulțumim minerilor!
Mai era unu' care mulțumea minerilor, veniți să restabilească ordinea publică... Văd că metehnele mor greu...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ