Ponta: La mine nu a ajuns nici un document în care se anunţa o iarnă grea

| 11 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat luni că nu a ajuns la el nici o notă de fundamentare a unui proiect de ordonanţă de urgenţă a Executivului în care se anunţa o iarnă grea şi prin care s-ar fi transferat bani către autorităţile locale.

'La mine vin numai când sunt finalizate. Poate o fi la Finanţe. Eu nu ştiu şi nu contrazic sursele dvs., dar la mine n-a ajuns un asemenea document. De principiu, sigur că îmi doresc să primească cât mai mulţi bani, dar nu ştiu când vine gerul. Am întrebat azi la Institutul de Meteorologie şi nu vine niciun ger. Deocamdată', a declarat premierul într-o conferinţă de presă la sediul USL.

El a adăugat că jurnaliştii află astfel de informaţii, care nu au ajuns la Guvern, 'ca de obicei, de la funcţionari'.

'De exemplu, săptămâna trecută am avut o şedinţă fără nicio o ordonanţă. Mult sub guvernul Boc, dar evident cifrele nu contează, propaganda va veni şi va spune că am dat mai multe ordonanţe', a adăugat ironic Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ