Ponta: medicii rezidenţi vor beneficia de o creştere substanţială a remuneraţiilor

| 06 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a dat asigurări miercuri că medicii rezidenţi vor beneficia, din 2014, de o creştere substanţială a remuneraţiilor.

"La salarii vom putea interveni extrem de ţintit, exact acolo unde este nevoia cea mai mare. Evident, creşteri de salarii ar fi bune peste tot, dar putem să le facem anul viitor la medicii rezidenţi. Am văzut o poveste cu majorarea cu  3% sau 4%. Nici vorbă de aşa ceva. Va fi o creştere substanţială. (...) E un mesaj - nu că vom rezolva problemele rezidenţilor - e un mesaj că ne interesează această categorie profesională extrem de importantă şi că facem ceea ce putem atât pentru ei, cât şi pentru profesorii debutanţi din învăţământul universitar şi preuniversitar", a afirmat Victor Ponta, la începutul şedinţei de Guvern, conform Agerpres.

Medicii rezidenţi vor beneficia, de anul viitor, de burse în valoare de 100 sau 150 de euro, iar salariile profesorilor debutanţi vor creşte peste rata inflaţiei prognozată pentru anul viitor, a precizat ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ