Ponta: N-a existat nicio consultare cu Băsescu înainte de plecarea sa la Bruxelles

| 20 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că nu a existat nicio consultare cu președintele Traian Băsescu înainte de plecarea acestuia la Bruxelles și că ministerele nu au trimis materiale de informare către Președinție.

"N-a existat nicio consultare. Am întrebat și eu ce plimba președintele în mână pe acolo. Președintele primea niște informări de la misiunea noastră de la Bruxelles cu ceea ce au susținut ministerele în diverse consilii sectoriale. (...) Misiunea noastră la Bruxelles, ambasadorii noștri sigur că țin de MAE, dar sunt numiți și lucrează cu președintele. (...) Către Președinție ministerele nu au trimis nimic", a spus Ponta, la Pitești, într-o conferință de presă.

El a mai spus că președintele nu știe ce să spună la Bruxelles despre anumite teme ce țin de Guvern.

"Ce-o să spună dânsul despre deficitul bugetar sau despre prețurile la energie, că se interesa ce-o să spun eu luni, sau ce-o să spună de câți bani avem în programul de competitivitate începând cu anul 2015 când va fi pensionar. Evident că nu știe", a adăugat Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost prezent, joi, la Pitești, unde a avut întâlniri cu reprezentanții Uzinei Dacia, cu primarul din Mioveni și a susținut o conferință de presă, printre alții, alături de vicepremierul Daniel Constantin și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.

Președintele Traian Băsescu se află joi și vineri la Bruxelles, pentru a participa la lucrările Consiliului European, dar și la Summitul Partidului Popular European.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 2014
Geo
Vin alegerile europarlamentare, nu peste mult timp vin si cele prezidentiale...Ponta cui mai ceri tu voturi??? Pe cine mai prostesti cu minciunile tale???
Ai dat jos un guvern spunand ca Basescu si Boc otravesc tara cu gazele de sist....MINCIUNA!!!!!!!!!!!
Ai spus ca Basescu si Boc otravesc tara si pe Romani cu exploatarea de la Rosia Montana....MINCIUNA!!!!!!!
Ai sous ca Basescu si Boc au pus multe impozite si taxe pe Romani! MINCIUNA!!!!! Nimic n-ai taiat din ele ba mai rau ne-ai cocosat cu inca 35 de noi biruri!
Ai spus ca Basescu si Boc au facut ,,cardasie cu tradatorii UNPR""" MINCIUNA!!!!! tu esti in cardasie la saracit tara cu izmenarul oprea si unpr.
Ai spu ca Baserscu si Boc s-au ,,inhaitat cu UDMR" si fura tara!!!!!! MINCIUNA!!!!!!!!!!! Tu esti inhaita cu USDM si cu hoti ca vooiculescu!!!

Numai MINCIUNA, DEZINFORMARE SI MANIPULARE ORDINARA...ASTA FACI DE DIMINEATA PANA SEARA TU SI MERCENARII LUI VOICULESCU LA ANTENA 3 SI ROMANIA TV!!!

Pai tu care te-ai inhaitat cu unul ca voiculescu si care faci legi pentru hoti si in favoarea hotilor in defavoarea Romanilor...tu care nenorocesti tara cu atatea impozite si taxe ca sa-i servesti pe baronii psd...tu mai ai tupeu sa vi sa ceri votul ROMANILOR!!!!
O sa ai votul asta: DUTE...DUTE si lasa-ne...IUDA ce esti!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ