Ponta: Ne luptăm cu cel mai mare pericol din Europa, şomajul în rândul tinerilor

| 18 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că România şi Grecia, dar şi alte stat europene, se luptă cu cel mai mare pericol care este acum în Europa. Iar acest pericol ar fi şomajul în rândul tinerilor. Premierul a făcut aceste declaraţii cu ocazia vizitei sale în Grecia.

„O dezvoltare a relaţiilor economice e în folosul în ambelor ţări. Ne luptăm cu cel mai mare pericol care e acum în Europa: şomajul în rândul tinerilor, tinerii români, greci, spanioli”, a spus Victor Ponta.

El s-a referit şi la relaţia pe care România o are cu Republica Moldova, subliniind sprijinul pe care ţara noastră îl oferă moldovenilor.

„Sprijinim Republica Moldova. Sprijinul nostru este pentru infrastructura în educaţie, pentru infrastructura din energie, ca Moldova să nu mai depindă 100% de Rusia. Cred că România poate face aceste lucruri în plus pentru Moldova. Sprijinim acest guvern pro-european al Moldovei, guvernul Leancă”, a încheiat Ponta.

Premierul Victor Ponta se va afla, marţi, în Grecia, pentru o vizită de lucru, şi în Albania, în vizită oficială, transmite Mediafax.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ